en | fr | +

Real journalism

— making sense of the world around us

en | fr | +

Real journalism

— making sense of the world around us

Most recent articles by:

admin

- Advertisement -

« Mëshira », mjerimi i fshehur i përzgjedhjes sociale në shkollë

NGA CLOTHILDE DORZIER DHE SAMUEL DUMOULIN Republika "," ekselencat "," dashamirësia ": nga tre...

Në kutinë e veglave të Andre Gorz-it

NGA ALIOCHA WALD LASOWSKI Në në fjalim  të  pazakontë të vitit 2005 dhe që është botuar sot,(1)...

Nëntor-Dhjetor 2019

Shqipëri, shkaqet dhe pasojat e tërmetit; Kosovë, romët mes integrimit dhe përjashtimit; Kosovë dhe Serbi, muret e padukshme; Maqedoni e Veriut, zgjedhjet...

Tetor 2019

Shqipëri dhe Iran, muxhahedinët e Iranit në Shqipëri; Shqipëria, diplomacia publike dhe imazhi botëror; Kosovë dhe Serbi, zgjedhjet parlamentare dhe dialogu; Gjermani,...

Shtator 2019

Shqipëri, lufta e përjetshme ndaj marrëveshjes; Bashkimi Evropian, zgjedhja e Von der Leyen; Portugali, e majta dhe mrekullia portugeze; Rusia, opozitarët e...

Janar 2020

Shqipëri, Krimi i oligarkisë; Shqipëri, pena e kundërthënies; Kosovë, shpopullimi në paqe; Ballkan, Mini-schengen; Ballkan, 10 filmat më të mirë; Serbi, revizionizmi...

Must read

- Advertisement -