en | fr | +

Real journalism

— making sense of the world around us

en | fr | +

Real journalism

— making sense of the world around us

Most recent articles by:

Ardit Rada

- Advertisement -

“Kufizimi i të drejtave dhe lirive Kushtetuese, në kushtet e pandemisë”

Nga Av. Jonida Doku E ndikuar nga komunikimet publike, që në disa raste cilësojnë padashje por gabimisht “gjendjen e...

Teatri Kombëtar… “The show must go on”

Prej datës 9 Prill, Teatri Kombëtar ka zhvilluar aktivitetin e tij online përmes mediave sociale facebook, instagram dhe youtube.Si gjithmonë orari i...

Must read

- Advertisement -