en | fr | +

Real journalism

— making sense of the world around us

en | fr | +

Real journalism

— making sense of the world around us

11

Miasma dhe vajzat

Deodorantë, tretje për pastrim të gojës, peceta sanitare aromatike, "detoks vaginal" ... Arsenali në dispozicion të grave për ta larguar erën...

Latest news

Shqipërisë i mungon një e majtë sociale

Përmes një interviste të rrallë, ish-ministrja e Punëve të Jashtme të Shqipërisë rikthehet për publikun ku...

Serbët dhe shqiptarët kanë më shumë histori bashkëjetese sesa konflikti

Secili në mënyrën e tij, Marko Miljanov dhe Dimitrije Tucoviq, dy figura të rëndësishme publike serbe,...

Skocia ëndërron pavarësinë

Derisa po afrohet data 6 maj 2021, nëse Covid-19 nuk e ndryshon kalendarin elektoral,  Skocia do...

Must read

You might also likeRELATED
Recommended to you

Në kutinë e veglave të Andre Gorz-it

NGA ALIOCHA WALD LASOWSKI

Marrëdhëniet e çuditshme gjermano-izraelite

Në muajin prill të vitit 2018,...