en | fr | +

Real journalism

— making sense of the world around us

en | fr | +

Real journalism

— making sense of the world around us

12

Izolimi në qytetet sekrete të atomit sovjetik

Vit pas viti, 50.000 pelegrinë vijnë në Diveïevo për të ecur në gjurmët e Shën Sérafim (1754-1833). Aty ndodhet një shkëmb,...

Latest news

Shqipërisë i mungon një e majtë sociale

Përmes një interviste të rrallë, ish-ministrja e Punëve të Jashtme të Shqipërisë rikthehet për publikun ku...

Pasionet evropiane për pavarësinë e Greqisë

« Kush e mban mend sot emocionin e ngjallur nga emri i Greqisë nga 1821 në 1829? »,...

Stomatologjia e pabarazisë sociale

Në vitin 1970, një dentist i ri nga qyteza Autun,i frymëzuar nga ngjarjet e Majit ‘68,...

Must read

You might also likeRELATED
Recommended to you

Kur urrejtja e komunizmit ushqente antisemitizmin

Njëmbëdhjetë të vdekur dhe gjashtë të...

Mohimi i drejtësisë për viktimat e krimeve të luftës

- Para pak kohësh, kryeministri në detyrë,...

Një luftë minoritare që është bërë konsensuale

"Duhet ta kesh mendjen shumë konservatore për...