en | fr | +

Real journalism

— making sense of the world around us

en | fr | +

Real journalism

— making sense of the world around us

4

Tingujt e tranzicionit

Duke qenë dy shtete të veçanta, Shqipëria dhe Kosova kanë edhe veçoritë e tyre, në fushën e jetës kulturore. Ideologjike, politike,...

Latest news

Shqipërisë i mungon një e majtë sociale

Përmes një interviste të rrallë, ish-ministrja e Punëve të Jashtme të Shqipërisë rikthehet për publikun ku...

Pasionet evropiane për pavarësinë e Greqisë

« Kush e mban mend sot emocionin e ngjallur nga emri i Greqisë nga 1821 në 1829? »,...

Stomatologjia e pabarazisë sociale

Në vitin 1970, një dentist i ri nga qyteza Autun,i frymëzuar nga ngjarjet e Majit ‘68,...

Must read

You might also likeRELATED
Recommended to you

Bota me sytë e Moskës

Çfarë do Rusia? Sipas një numri...

Në origjinën e shtypit arab

Nga Rabati deri në Bagdad, të...