en | fr | +

Real journalism

— making sense of the world around us

en | fr | +

Real journalism

— making sense of the world around us

6

Drejt paradigmës së ekonomisë qarkulluese

Biologjikisht secilit prej nesh i nevojiten 90W energji për të jetuar, njësoj sa një llampë e thjeshtë inkandeshente. Por prej gati...

Latest news

Shqipërisë i mungon një e majtë sociale

Përmes një interviste të rrallë, ish-ministrja e Punëve të Jashtme të Shqipërisë rikthehet për publikun ku...

Pasionet evropiane për pavarësinë e Greqisë

« Kush e mban mend sot emocionin e ngjallur nga emri i Greqisë nga 1821 në 1829? »,...

Stomatologjia e pabarazisë sociale

Në vitin 1970, një dentist i ri nga qyteza Autun,i frymëzuar nga ngjarjet e Majit ‘68,...

Must read

You might also likeRELATED
Recommended to you

Prej Algjerisë në Sudan, përgjigjet ndaj “pranverës arabe”

Sizmologët e njohin mirë këtë fenomen:...

Antiheroi i përjashtuar nga shoqëria

Nuk e mbaj mend herën e...

Midis identitarizimit të fesë dhe fetarizimit të identitetit

Reagimet e shumta kundër Ambasadorit të...