en | fr | +

Real journalism

— making sense of the world around us

en | fr | +

Real journalism

— making sense of the world around us

1

Pikëpyetjet e përmbysjes së madhe ‘catch-all’

Fitorja plebishitare e Lëvizjes Vetëvendosje së Albin Kurtit dhe Listës së Vjosa Osmanit në zgjedhjet e jashtëzakonshme parlamentare në Kosovë është...

Latest news

Shqipërisë i mungon një e majtë sociale

Përmes një interviste të rrallë, ish-ministrja e Punëve të Jashtme të Shqipërisë rikthehet për publikun ku...

Serbët dhe shqiptarët kanë më shumë histori bashkëjetese sesa konflikti

Secili në mënyrën e tij, Marko Miljanov dhe Dimitrije Tucoviq, dy figura të rëndësishme publike serbe,...

Skocia ëndërron pavarësinë

Derisa po afrohet data 6 maj 2021, nëse Covid-19 nuk e ndryshon kalendarin elektoral,  Skocia do...

Must read

You might also likeRELATED
Recommended to you

Të nxirret nga hija gruaja parahistorike

Asnjë argument arkeologjik nuk e vërteton...

Si shpiket një gjuhë?

 Të paktë janë kandidatët e zonës...

Fshirja e kujtesës

Në mesin e të dy Luftërave...