en | fr | +

Real journalism

— making sense of the world around us

en | fr | +

Real journalism

— making sense of the world around us

14

Jeta dhe vdekja e borgjezit të vogël të sjellshëm

Nëse në garën e monopolizimit të kapitalit industrial dhe financiar, borgjezia e madhe ka ruajtur avantazhet e veta klasike, përkundrazi, në fushën e...

Latest news

Shqipërisë i mungon një e majtë sociale

Përmes një interviste të rrallë, ish-ministrja e Punëve të Jashtme të Shqipërisë rikthehet për publikun ku...

Pasionet evropiane për pavarësinë e Greqisë

« Kush e mban mend sot emocionin e ngjallur nga emri i Greqisë nga 1821 në 1829? »,...

Stomatologjia e pabarazisë sociale

Në vitin 1970, një dentist i ri nga qyteza Autun,i frymëzuar nga ngjarjet e Majit ‘68,...

Must read

You might also likeRELATED
Recommended to you

Shqipërimi i “Le monde diplomatique”

  « Le Monde Diplomatique »...

Vallja e shpatave midis Iranit dhe Shteteve të Bashkuara

Sikurse në versionin arkaik të dyluftimit...

Një Brexit për asgjë?

Vendimi britanik për t'u larguar nga...