en | fr | +

Real journalism

— making sense of the world around us

en | fr | +

Real journalism

— making sense of the world around us

2

Kryeministri i pafuqishëm i marrëveshjes së madhe me Serbinë?

« Është koha të bashkohemi për të ardhmen e vendit ». Ky ishte reagimi i parë i mandatarit për Kryeministër të ri të Republikës...

Latest news

Shqipërisë i mungon një e majtë sociale

Përmes një interviste të rrallë, ish-ministrja e Punëve të Jashtme të Shqipërisë rikthehet për publikun ku...

Serbët dhe shqiptarët kanë më shumë histori bashkëjetese sesa konflikti

Secili në mënyrën e tij, Marko Miljanov dhe Dimitrije Tucoviq, dy figura të rëndësishme publike serbe,...

Skocia ëndërron pavarësinë

Derisa po afrohet data 6 maj 2021, nëse Covid-19 nuk e ndryshon kalendarin elektoral,  Skocia do...

Must read

You might also likeRELATED
Recommended to you

Evangjelistët e Koresë së Jugut në arenën politike

Në pranverën e vitit 2020, ndërsa...

Si të eksplorojmë demokracinë liberale?

Kjo sagë filloi në një ditë...

Koha për rihapje

Shqipëria është në javën e shtatë...