en | fr | +

Real journalism

— making sense of the world around us

en | fr | +

Real journalism

— making sense of the world around us

3

Mohimi i drejtësisë për viktimat e krimeve të luftës

- Para pak kohësh, kryeministri në detyrë, z.Albin Kurti shkarkoi, pas presionit publik dhe të njerëzve të partisë së tij, një nga...

Latest news

Shqipërisë i mungon një e majtë sociale

Përmes një interviste të rrallë, ish-ministrja e Punëve të Jashtme të Shqipërisë rikthehet për publikun ku...

Pasionet evropiane për pavarësinë e Greqisë

« Kush e mban mend sot emocionin e ngjallur nga emri i Greqisë nga 1821 në 1829? »,...

Stomatologjia e pabarazisë sociale

Në vitin 1970, një dentist i ri nga qyteza Autun,i frymëzuar nga ngjarjet e Majit ‘68,...

Must read

You might also likeRELATED
Recommended to you

Restaurimi në Washington?

Më 2008, z.Barack Obama pati vendosur...

Parrullat e krenarisë së kryengritjes të Komunës së Parisit

Gjatë ‘Komunës së Parisit’ më 1871,...

Tregtia e lirë, një kapitull për t’u mbyllur

Pandemia e Covid-19 mund ta sjellë...