en | fr | +

Real journalism

— making sense of the world around us

en | fr | +

Real journalism

— making sense of the world around us

9

“Jiko sekinin” i neoliberalizmit japonez

Kur z.Imai Noriaki ishte marrë peng në Irak në prill 2004 nga një grup i armatosur, ai nuk e dinte se...

Latest news

Shqipërisë i mungon një e majtë sociale

Përmes një interviste të rrallë, ish-ministrja e Punëve të Jashtme të Shqipërisë rikthehet për publikun ku...

Serbët dhe shqiptarët kanë më shumë histori bashkëjetese sesa konflikti

Secili në mënyrën e tij, Marko Miljanov dhe Dimitrije Tucoviq, dy figura të rëndësishme publike serbe,...

Skocia ëndërron pavarësinë

Derisa po afrohet data 6 maj 2021, nëse Covid-19 nuk e ndryshon kalendarin elektoral,  Skocia do...

Must read

You might also likeRELATED
Recommended to you

Beteja botërore për tregtinë elektronike

Davos, 25 janar 2019. Jashtë Forumit Ekonomik...

Punë, familje, Wi-Fi

Lajm i mirë në edicionin e...