en | fr | +

Real journalism

— making sense of the world around us

en | fr | +

Real journalism

— making sense of the world around us

10

Faktet e rreme rreth xhihadizmit

Mediave kryesore ju pëlqen të organizojnë debate intelektuale, në momentin që ato ofrojnë shpjegime të thjeshta dhe gjithëpërfshirëse për zhvillimet shoqërore....

Latest news

Shqipërisë i mungon një e majtë sociale

Përmes një interviste të rrallë, ish-ministrja e Punëve të Jashtme të Shqipërisë rikthehet për publikun ku...

Pasionet evropiane për pavarësinë e Greqisë

« Kush e mban mend sot emocionin e ngjallur nga emri i Greqisë nga 1821 në 1829? »,...

Stomatologjia e pabarazisë sociale

Në vitin 1970, një dentist i ri nga qyteza Autun,i frymëzuar nga ngjarjet e Majit ‘68,...

Must read

You might also likeRELATED
Recommended to you

Patatja e nxehtë e dialogut me Serbinë

Ndonëse në Kosovë vijon numërimi i...

E Majta shqiptare, si arsye ngecjeje

Para se të flasësh për Të...