en | fr | +

Real journalism

— making sense of the world around us

en | fr | +

Real journalism

— making sense of the world around us

6

Shteti, tregu dhe e fundit krizë e tillë

Epidemia e koronavirusit ka ngritur shumë çështje sociale dhe politike të cilat nuk mund thjesht të injorohenedhe gjatë kohërave ekstreme ne...

Latest news

Shqipërisë i mungon një e majtë sociale

Përmes një interviste të rrallë, ish-ministrja e Punëve të Jashtme të Shqipërisë rikthehet për publikun ku...

Pasionet evropiane për pavarësinë e Greqisë

« Kush e mban mend sot emocionin e ngjallur nga emri i Greqisë nga 1821 në 1829? »,...

Stomatologjia e pabarazisë sociale

Në vitin 1970, një dentist i ri nga qyteza Autun,i frymëzuar nga ngjarjet e Majit ‘68,...

Must read

You might also likeRELATED
Recommended to you

Libri, me shumë vlerë…

Në fushën e botimeve, si gjetkë,...

Popullistët amerikanë kundër lobit të mjekëve

Në këtë vit të pandemisë, kriza...

Të kapësh botën pa e ndryshuar pushtetin

Gjatë dekadës së kaluar, shuma e...