en | fr | +

Real journalism

— making sense of the world around us

en | fr | +

Real journalism

— making sense of the world around us

9

E djathta latino-amerikane në qorrsokak

Në vitin 2016, revista ekonomike meksikane Expansión psherëtinë nga lehtësimi: “Amerikë Latine: lavjerrësi kthehet në të djathtë”. Argjentina sapo zgjedhi biznesmenin...

Latest news

Shqipërisë i mungon një e majtë sociale

Përmes një interviste të rrallë, ish-ministrja e Punëve të Jashtme të Shqipërisë rikthehet për publikun ku...

Pasionet evropiane për pavarësinë e Greqisë

« Kush e mban mend sot emocionin e ngjallur nga emri i Greqisë nga 1821 në 1829? »,...

Stomatologjia e pabarazisë sociale

Në vitin 1970, një dentist i ri nga qyteza Autun,i frymëzuar nga ngjarjet e Majit ‘68,...

Must read

You might also likeRELATED
Recommended to you

Pas pandemisë, zgjimi i Afrikës?

Gjatë tri dekadave të fundit, bota...

Kur urrejtja e komunizmit ushqente antisemitizmin

Njëmbëdhjetë të vdekur dhe gjashtë të...

Nami

Ka disa ngjarje që shkaktojnë ndarjen...