en | fr | +

Real journalism

— making sense of the world around us

en | fr | +

Real journalism

— making sense of the world around us

1

“Çunat e lagjeve” mes ligjit, shoqërisë dhe politikës

Ditën e nëntë dhjetorit, kryeqyteti u zgjua me një pështjellim që në orët e vona të mbasdites, si rrallë herë u...

Vrasja

Askush nuk do të donte të ishte në vendin e zonjës Nathalie Dompnier, presidente e Universitetit Lumière Lion II, kur iu...

Latest news

Shqipërisë i mungon një e majtë sociale

Përmes një interviste të rrallë, ish-ministrja e Punëve të Jashtme të Shqipërisë rikthehet për publikun ku...

Pasionet evropiane për pavarësinë e Greqisë

« Kush e mban mend sot emocionin e ngjallur nga emri i Greqisë nga 1821 në 1829? »,...

Stomatologjia e pabarazisë sociale

Në vitin 1970, një dentist i ri nga qyteza Autun,i frymëzuar nga ngjarjet e Majit ‘68,...

Must read

You might also likeRELATED
Recommended to you

Të shesësh Audi në Birmani

Që nga themelimi më 1950 i...

Si të eksplorojmë demokracinë liberale?

Kjo sagë filloi në një ditë...

Koha për rihapje

Shqipëria është në javën e shtatë...