en | fr | +

Real journalism

— making sense of the world around us

en | fr | +

Real journalism

— making sense of the world around us

10

Në Moskë, pas mitit të “qytetit global”

Në këmbët e Kremlinit, turistë - rusë ose të huaj - të pajisur me selfie sticks për të shkrepur fotografitë e...

Shtypja në emër të meritokracisë

Emërimi i Sinbad Sonkit për të udhëhequr Drejtorinë e Financave dhe Buxhetit në Kamenicë është përcjellë me jo pak kritika. Argumenti...

Latest news

Shqipërisë i mungon një e majtë sociale

Përmes një interviste të rrallë, ish-ministrja e Punëve të Jashtme të Shqipërisë rikthehet për publikun ku...

Serbët dhe shqiptarët kanë më shumë histori bashkëjetese sesa konflikti

Secili në mënyrën e tij, Marko Miljanov dhe Dimitrije Tucoviq, dy figura të rëndësishme publike serbe,...

Skocia ëndërron pavarësinë

Derisa po afrohet data 6 maj 2021, nëse Covid-19 nuk e ndryshon kalendarin elektoral,  Skocia do...

Must read

You might also likeRELATED
Recommended to you

Konspiracionet ballkanike dhe shteti-komb

Njerëzit që nuk besojnë në teori...

Nëntor-Dhjetor 2019

Shqipëri, shkaqet dhe pasojat e tërmetit; Kosovë,...