en | fr | +

Real journalism

— making sense of the world around us

en | fr | +

Real journalism

— making sense of the world around us

11

Polonia nuk heq dorë nga qymyri i saj

Në vitin 2018, Polonia nxori 63.4 milion ton qymyr (duke përjashtuar linjitin), ose 86% të prodhimit të përgjithshëm të Bashkimit Evropian....

Në Afrikën e Jugut, toka nuk e thith gjakun

Kongresi Kombëtar Afrikan (KKA) fitoi zgjedhjet e përgjithshme të 8 majit të kaluar në Afrikën e Jugut, dhe kjo nuk ishte ndonjë...

Latest news

Shqipërisë i mungon një e majtë sociale

Përmes një interviste të rrallë, ish-ministrja e Punëve të Jashtme të Shqipërisë rikthehet për publikun ku...

Pasionet evropiane për pavarësinë e Greqisë

« Kush e mban mend sot emocionin e ngjallur nga emri i Greqisë nga 1821 në 1829? »,...

Stomatologjia e pabarazisë sociale

Në vitin 1970, një dentist i ri nga qyteza Autun,i frymëzuar nga ngjarjet e Majit ‘68,...

Must read

You might also likeRELATED
Recommended to you

Kur qytetet e mëdha vendosin të ndahen

Për ta fituar postin e kryetarit...

Një rezultat që nuk do të pranohet

A kemi të bëjmë thjesht me...

Restaurimi në Washington?

Më 2008, z.Barack Obama pati vendosur...