en | fr | +

Real journalism

— making sense of the world around us

en | fr | +

Real journalism

— making sense of the world around us

2

Makineria e së keqes

E ballafaquar me probleme shëndetësore, ekologjike, ekonomike dhe sociale, shoqëria franceze po merr goditje edhe në formën e sulmeve terroriste. Prandaj...

Kuptimi i humbjes

Jemi familjarizuar me këto mbrëmjet elektorale ku diskutimet bëhen në lidhje me faktin se kush ka fituar dhe kush ka humbur....

Latest news

Shqipërisë i mungon një e majtë sociale

Përmes një interviste të rrallë, ish-ministrja e Punëve të Jashtme të Shqipërisë rikthehet për publikun ku...

Pasionet evropiane për pavarësinë e Greqisë

« Kush e mban mend sot emocionin e ngjallur nga emri i Greqisë nga 1821 në 1829? »,...

Stomatologjia e pabarazisë sociale

Në vitin 1970, një dentist i ri nga qyteza Autun,i frymëzuar nga ngjarjet e Majit ‘68,...

Must read

You might also likeRELATED
Recommended to you

Miasma dhe vajzat

Deodorantë, tretje për pastrim të gojës,...

Shqipërisë i mungon një e majtë sociale

Përmes një interviste të rrallë, ish-ministrja...