en | fr | +

Real journalism

— making sense of the world around us

en | fr | +

Real journalism

— making sense of the world around us

1

Shqipërisë i mungon një e majtë sociale

Përmes një interviste të rrallë, ish-ministrja e Punëve të Jashtme të Shqipërisë rikthehet për publikun ku rrëfen qëndrimet e saj mbi...

U dridh mali, polli miu!

“U dridh mali, polli miu” – mbase ky do të kishte me qenë përshkrimi më i saktë i takimit dhe marrëveshjes...

Latest news

Shqipërisë i mungon një e majtë sociale

Përmes një interviste të rrallë, ish-ministrja e Punëve të Jashtme të Shqipërisë rikthehet për publikun ku...

Serbët dhe shqiptarët kanë më shumë histori bashkëjetese sesa konflikti

Secili në mënyrën e tij, Marko Miljanov dhe Dimitrije Tucoviq, dy figura të rëndësishme publike serbe,...

Skocia ëndërron pavarësinë

Derisa po afrohet data 6 maj 2021, nëse Covid-19 nuk e ndryshon kalendarin elektoral,  Skocia do...

Must read

You might also likeRELATED
Recommended to you

Pasolini ose refuzimi i përshtatjes

I bërë publik për herë të...

Trukimi i një lufte tregtare mes përplasjes së qytetërimeve

Trajtimi mediatik i manifestimeve në Hongkong...

Moikom Zeqo, autori që sintetizoi idenë në letërsi

Pak ditë më parë, në një...