en | fr | +

Real journalism

— making sense of the world around us

en | fr | +

Real journalism

— making sense of the world around us

12

Pasolini ose refuzimi i përshtatjes

I bërë publik për herë të parë më 1968, me rastin e shfaqjes së tij ‘Orgji’, ‘Manifesti për një Teatër të...

Ndërkombëtarja reaksionare

Nga Rio de Janeiro në Seul përmes Mexico City dhe Lagos, bota protestante ka njohur për katër dekada një dinamikë ultrakonservatore...

Latest news

Shqipërisë i mungon një e majtë sociale

Përmes një interviste të rrallë, ish-ministrja e Punëve të Jashtme të Shqipërisë rikthehet për publikun ku...

Pasionet evropiane për pavarësinë e Greqisë

« Kush e mban mend sot emocionin e ngjallur nga emri i Greqisë nga 1821 në 1829? »,...

Stomatologjia e pabarazisë sociale

Në vitin 1970, një dentist i ri nga qyteza Autun,i frymëzuar nga ngjarjet e Majit ‘68,...

Must read

You might also likeRELATED
Recommended to you

Antiheroi i përjashtuar nga shoqëria

Nuk e mbaj mend herën e...

Ankaraja dhe Moska, një lojë e kopjuar në Siri

Më 9 tetor, ushtria turke, e...

Borgjezia intelektuale, një elitë trashëguese

Në verën e vitit 1957, sociologu...