en | fr | +

Real journalism

— making sense of the world around us

en | fr | +

Real journalism

— making sense of the world around us

13

Në kufirin greko-turk, epiqendër tensionesh

Ishull i vogël në kufijtë lindorë të Greqisë, Kastellórizo pothuajse prek Turqinë. Koha kalon ngadalë në këtë fshat unik, të vendosur...

Miasma dhe vajzat

Deodorantë, tretje për pastrim të gojës, peceta sanitare aromatike, "detoks vaginal" ... Arsenali në dispozicion të grave për ta larguar erën...

Moda sipas James Bondit

Ikonë pop dhe glamuroze e kulturës moderne, personazhi i James Bond-it u krijua nga Ian Fleming në vitin 1953, në Goldeneye,...

Latest news

« Nxënësit duhet të ndahen në ishuj »

Personalisht, gjithmonë kam dhënë diktime për detyrë. Është një moment vërtetë i lezetshëm. Fëmijët janë jashtëzakonisht...

Në kufirin greko-turk, epiqendër tensionesh

Ishull i vogël në kufijtë lindorë të Greqisë, Kastellórizo pothuajse prek Turqinë. Koha kalon ngadalë në...

Trajnimi sipas stilit amerikan për drejtuesit kinezë

Si shpjegohen performancat spektakolare të Kinës, gjatë rrugës për t'u bërë një superfuqi në kërkimin shkencor,...

Must read

You might also likeRELATED
Recommended to you

Tregtia e lirë, një kapitull për t’u mbyllur

Pandemia e Covid-19 mund ta sjellë...

Drejt paradigmës së ekonomisë qarkulluese

Biologjikisht secilit prej nesh i nevojiten...

Gjeopolitika e akullthyesve

Disa orë para dorëheqjes së tij,...