en | fr | +

Real journalism

— making sense of the world around us

en | fr | +

Real journalism

— making sense of the world around us

4

Protestat që rrëzuan ministrin e policisë

Shqipëria nuk është aspak imune ndaj krimit të organizuar, apo atij të rrugës. Përkundrazi, si një vend me demokraci të brishtë...

E Majta shqiptare, si arsye ngecjeje

Para se të flasësh për Të Majtën shqiptare të duhet të shikosh realisht se çfarë përfaqëson ajo në ditët e sotme...

Tingujt e tranzicionit

Duke qenë dy shtete të veçanta, Shqipëria dhe Kosova kanë edhe veçoritë e tyre, në fushën e jetës kulturore. Ideologjike, politike,...

Latest news

Miasma dhe vajzat

Deodorantë, tretje për pastrim të gojës, peceta sanitare aromatike, "detoks vaginal" ... Arsenali në dispozicion të...

Në Moskë, pas mitit të “qytetit global”

Në këmbët e Kremlinit, turistë - rusë ose të huaj - të pajisur me selfie sticks...

Polonia nuk heq dorë nga qymyri i saj

Në vitin 2018, Polonia nxori 63.4 milion ton qymyr (duke përjashtuar linjitin), ose 86% të prodhimit...

Must read

You might also likeRELATED
Recommended to you

Midis identitarizimit të fesë dhe fetarizimit të identitetit

Reagimet e shumta kundër Ambasadorit të...

Orkestra e lidhjeve sociale

“Muzika rrëzon muret”. Kjo formulë shumë...

Një pandemi, dy të ardhme

Ekonomistët rrallë kanë qenë të interesuar...