en | fr | +

Real journalism

— making sense of the world around us

en | fr | +

Real journalism

— making sense of the world around us

6

Maya Angelou, « Mblidhuni në emrin tim »

E nxitur nga miku i saj James Baldwin, Maya Angelou filloi të shkruaj në moshën 40 vjeçare, një ditë pasi u...

Për çka shërbejnë artistët?

Fenomenal: politikanët tanë e shohin sot artin me një sy shumë të mirë. Si duket kjo është madje edhe zgjidhja, mrekulli...

Që tani!

A do të fillojë gjithçka përsëri si më parë sapo të tejkalohet kjo tragjedi? Në tridhjetë vitet e fundit, çdo krizë...

Latest news

Miasma dhe vajzat

Deodorantë, tretje për pastrim të gojës, peceta sanitare aromatike, "detoks vaginal" ... Arsenali në dispozicion të...

Në Moskë, pas mitit të “qytetit global”

Në këmbët e Kremlinit, turistë - rusë ose të huaj - të pajisur me selfie sticks...

Polonia nuk heq dorë nga qymyri i saj

Në vitin 2018, Polonia nxori 63.4 milion ton qymyr (duke përjashtuar linjitin), ose 86% të prodhimit...

Must read

You might also likeRELATED
Recommended to you

Në kërkim të udhëtimit “eko-përgjegjës”

"Turizmi nuk duhet të rifillojë si...