en | fr | +

Real journalism

— making sense of the world around us

en | fr | +

Real journalism

— making sense of the world around us

18

Humbja e korifejve dhe shoqëria e konsumit në kohë Covid-19

Rikard Ljarja, aktori dhe regjisori i filmave klasikë shqiptarë, ka ndërruar jetë pak ditë më parë. Kortezhi i tij përbëhej nga...

Latest news

Shqipërisë i mungon një e majtë sociale

Përmes një interviste të rrallë, ish-ministrja e Punëve të Jashtme të Shqipërisë rikthehet për publikun ku...

Pasionet evropiane për pavarësinë e Greqisë

« Kush e mban mend sot emocionin e ngjallur nga emri i Greqisë nga 1821 në 1829? »,...

Stomatologjia e pabarazisë sociale

Në vitin 1970, një dentist i ri nga qyteza Autun,i frymëzuar nga ngjarjet e Majit ‘68,...

Must read

You might also likeRELATED
Recommended to you

Muret e padukshme

Mungesa e perspektivës evropiane për Ballkanin...

“Çunat e lagjeve” mes ligjit, shoqërisë dhe politikës

Ditën e nëntë dhjetorit, kryeqyteti u...

Nëntor-Dhjetor 2019

Shqipëri, shkaqet dhe pasojat e tërmetit; Kosovë,...