en | fr | +

Real journalism

— making sense of the world around us

en | fr | +

Real journalism

— making sense of the world around us

2

Që tani!

A do të fillojë gjithçka përsëri si më parë sapo të tejkalohet kjo tragjedi? Në tridhjetë vitet e fundit, çdo krizë...

Latest news

Shqipërisë i mungon një e majtë sociale

Përmes një interviste të rrallë, ish-ministrja e Punëve të Jashtme të Shqipërisë rikthehet për publikun ku...

Pasionet evropiane për pavarësinë e Greqisë

« Kush e mban mend sot emocionin e ngjallur nga emri i Greqisë nga 1821 në 1829? »,...

Stomatologjia e pabarazisë sociale

Në vitin 1970, një dentist i ri nga qyteza Autun,i frymëzuar nga ngjarjet e Majit ‘68,...

Must read

You might also likeRELATED
Recommended to you

Pasojat e krizës në jetën bashkëshortore

"Jemi në vitin 2009 dhe të...

Libri, me shumë vlerë…

Në fushën e botimeve, si gjetkë,...

Mohimi i Sartrit

Ekziston një paradoks i Sartrit. Ai...