en | fr | +

Real journalism

— making sense of the world around us

en | fr | +

Real journalism

— making sense of the world around us

2

Të shesësh Audi në Birmani

Që nga themelimi më 1950 i Komunitetit Evropian të qymyrit dhe çelikut e deri në atë të Bashkimit Evropian, përmes Traktatit të...

Latest news

Shqipërisë i mungon një e majtë sociale

Përmes një interviste të rrallë, ish-ministrja e Punëve të Jashtme të Shqipërisë rikthehet për publikun ku...

Pasionet evropiane për pavarësinë e Greqisë

« Kush e mban mend sot emocionin e ngjallur nga emri i Greqisë nga 1821 në 1829? »,...

Stomatologjia e pabarazisë sociale

Në vitin 1970, një dentist i ri nga qyteza Autun,i frymëzuar nga ngjarjet e Majit ‘68,...

Must read

You might also likeRELATED
Recommended to you

Në Rusi, kamzhiku i dhunës shtëpiake

Ato vuajnë deri në njëzet vjet...

E ardhmja e pezulluar e Rojavës

Që nga 9 tetori 2019, ushtria...