en | fr | +

Real journalism

— making sense of the world around us

en | fr | +

Real journalism

— making sense of the world around us

5

Hebrenjtë e Shqipërisë mes “tokës së bekuar” dhe “tokës së premtuar”

Ka një peshë identiteti hebre. Por sa është e këndshme ta pohosh, po aq është e vështirë t’i dalësh për zot...

Latest news

Shqipërisë i mungon një e majtë sociale

Përmes një interviste të rrallë, ish-ministrja e Punëve të Jashtme të Shqipërisë rikthehet për publikun ku...

Pasionet evropiane për pavarësinë e Greqisë

« Kush e mban mend sot emocionin e ngjallur nga emri i Greqisë nga 1821 në 1829? »,...

Stomatologjia e pabarazisë sociale

Në vitin 1970, një dentist i ri nga qyteza Autun,i frymëzuar nga ngjarjet e Majit ‘68,...

Must read

You might also likeRELATED
Recommended to you

Anoreksia, një sëmundje shoqërore

Rrallëherë një sëmundje godet aq pak...

Kush do do të jetë armiku i radhës?

Kartolina e urimit të fundvitit e...