en | fr | +

Real journalism

— making sense of the world around us

en | fr | +

Real journalism

— making sense of the world around us

8

Kurthi etnik

Propozimi i fundit i Presidentit amerikan Donald Trump për Lindjen e Mesme ka ngritur pikëpyetje të ndryshme në rajon, nëse një...

Latest news

Shqipërisë i mungon një e majtë sociale

Përmes një interviste të rrallë, ish-ministrja e Punëve të Jashtme të Shqipërisë rikthehet për publikun ku...

Pasionet evropiane për pavarësinë e Greqisë

« Kush e mban mend sot emocionin e ngjallur nga emri i Greqisë nga 1821 në 1829? »,...

Stomatologjia e pabarazisë sociale

Në vitin 1970, një dentist i ri nga qyteza Autun,i frymëzuar nga ngjarjet e Majit ‘68,...

Must read

You might also likeRELATED
Recommended to you

Drejtësia amerikane në prizmin e çështjes Epstein

Shkrimtari Gore Vidal thoshte për romancierin...

Midis identitarizimit të fesë dhe fetarizimit të identitetit

Reagimet e shumta kundër Ambasadorit të...

Shteti i cirkut për pak bukë

- Si i vlerësoni masat ekonomike të...