en | fr | +

Real journalism

— making sense of the world around us

en | fr | +

Real journalism

— making sense of the world around us

1

Tri “rëniet” e rafinerisë së naftës shqiptare

Sigurisht që Shqipëria nuk është vendi i vetëm ku dëgjohen akuza, denoncime, afera dhe sulme nga palët politike. Më shumë se...

Shqipërimi i “Le monde diplomatique”

  « Le Monde Diplomatique » flet më në fund edhe shqip. Mujorja e njohur franceze me numrin më të madh...

Latest news

Shqipërisë i mungon një e majtë sociale

Përmes një interviste të rrallë, ish-ministrja e Punëve të Jashtme të Shqipërisë rikthehet për publikun ku...

Pasionet evropiane për pavarësinë e Greqisë

« Kush e mban mend sot emocionin e ngjallur nga emri i Greqisë nga 1821 në 1829? »,...

Stomatologjia e pabarazisë sociale

Në vitin 1970, një dentist i ri nga qyteza Autun,i frymëzuar nga ngjarjet e Majit ‘68,...

Must read

You might also likeRELATED
Recommended to you

Pasojat e krizës në jetën bashkëshortore

"Jemi në vitin 2009 dhe të...

Mos u dashuro me pushtetin as nga karantina

Që në krye të herës, dua...

Pikëpyetjet e përmbysjes së madhe ‘catch-all’

Fitorja plebishitare e Lëvizjes Vetëvendosje së...