en | fr | +

Real journalism

— making sense of the world around us

en | fr | +

Real journalism

— making sense of the world around us

11

Libia: sheshi i lojës ruso-turke

Libia përjeton kaos, çarje të brendshme dhe ndërhyrje ndërkombëtare, që nga kryengritja popullore e shkurtit 2011, të ndjekur nga ndërhyrja ajrore...

Marketingu gjinor për Gerda Taro

Megjithatë, meqë ata i shkëmbenin shpesh aparatet e tyre (Rolleifleix dhe Leica) krediti i këtyre klisheve ngeli enigmë për një kohë...

Latest news

Shqipërisë i mungon një e majtë sociale

Përmes një interviste të rrallë, ish-ministrja e Punëve të Jashtme të Shqipërisë rikthehet për publikun ku...

Pasionet evropiane për pavarësinë e Greqisë

« Kush e mban mend sot emocionin e ngjallur nga emri i Greqisë nga 1821 në 1829? »,...

Stomatologjia e pabarazisë sociale

Në vitin 1970, një dentist i ri nga qyteza Autun,i frymëzuar nga ngjarjet e Majit ‘68,...

Must read

You might also likeRELATED
Recommended to you

Prania franceze në Afrikë : Mjaft më!

Një gjel me ngjyrat e flamurit...

« Nxënësit duhet të ndahen në ishuj »

Personalisht, gjithmonë kam dhënë diktime për...