en | fr | +

Real journalism

— making sense of the world around us

en | fr | +

Real journalism

— making sense of the world around us

16

Tarkovsky dhe pasioni

Më 1 shkurt 1967 Aleksandr Lipkov takohet me regjisorin Andrei Tarkovsky (1932-1986), por bashkëbisedimi i tyre pub­likohet në revistën...

Anna Ahmatova, ardhja e dytë në Shqipëri

Para disa kohësh u botua në shqip vëllimi me poezi i poetes ruse Anna Ahmatova, « Ballo me maska në park » (PoeziOnufri, 2019),...

Latest news

Shqipërisë i mungon një e majtë sociale

Përmes një interviste të rrallë, ish-ministrja e Punëve të Jashtme të Shqipërisë rikthehet për publikun ku...

Pasionet evropiane për pavarësinë e Greqisë

« Kush e mban mend sot emocionin e ngjallur nga emri i Greqisë nga 1821 në 1829? »,...

Stomatologjia e pabarazisë sociale

Në vitin 1970, një dentist i ri nga qyteza Autun,i frymëzuar nga ngjarjet e Majit ‘68,...

Must read

You might also likeRELATED
Recommended to you

Patatja e nxehtë e dialogut me Serbinë

Ndonëse në Kosovë vijon numërimi i...

Tregtia e lirë, një kapitull për t’u mbyllur

Pandemia e Covid-19 mund ta sjellë...