en | fr | +

Real journalism

— making sense of the world around us

en | fr | +

Real journalism

— making sense of the world around us

2

Restaurimi në Washington?

Më 2008, z.Barack Obama pati vendosur të ishte i kujdesshëm kur e caktoi veteranin centrist Joseph Biden, si kandidatin e tij...

Kuptimi i filozofisë dhe sfida e demokratizimit

Filozofia paraqitet si një emblemë sidomos e demokracisë. Ajo është e pakufizuar, emancipuese universale, kampione e çdo terreni të shpirtit kritik....

Latest news

Shqipërisë i mungon një e majtë sociale

Përmes një interviste të rrallë, ish-ministrja e Punëve të Jashtme të Shqipërisë rikthehet për publikun ku...

Pasionet evropiane për pavarësinë e Greqisë

« Kush e mban mend sot emocionin e ngjallur nga emri i Greqisë nga 1821 në 1829? »,...

Stomatologjia e pabarazisë sociale

Në vitin 1970, një dentist i ri nga qyteza Autun,i frymëzuar nga ngjarjet e Majit ‘68,...

Must read

You might also likeRELATED
Recommended to you

Në kuzhinën e investigimit

Që nga mesi i viteve 1980,...

Një luftë minoritare që është bërë konsensuale

"Duhet ta kesh mendjen shumë konservatore për...

Për çka shërbejnë artistët?

Fenomenal: politikanët tanë e shohin sot...