en | fr | +

Real journalism

— making sense of the world around us

en | fr | +

Real journalism

— making sense of the world around us

11

« Le të rrëzohet regjimi i bankave »

Një turmë e vogël u mblodh në trotuarin përballë Spitalit Universitar Amerikan (AUB). Fytyrat janë të ngrysura, të zverdhura ose të...

Imazhi i Shqipërisë dhe nevoja për një diplomaci publike efektive

Pavarësisht problemeve të vjetra apo të reja që presin zgjidhje, si edhe pikëpyetjeve të reja që janë krijuar, Shqipëria nuk meriton...

Latest news

Shqipërisë i mungon një e majtë sociale

Përmes një interviste të rrallë, ish-ministrja e Punëve të Jashtme të Shqipërisë rikthehet për publikun ku...

Pasionet evropiane për pavarësinë e Greqisë

« Kush e mban mend sot emocionin e ngjallur nga emri i Greqisë nga 1821 në 1829? »,...

Stomatologjia e pabarazisë sociale

Në vitin 1970, një dentist i ri nga qyteza Autun,i frymëzuar nga ngjarjet e Majit ‘68,...

Must read

You might also likeRELATED
Recommended to you

Humbja e korifejve dhe shoqëria e konsumit në kohë Covid-19

Rikard Ljarja, aktori dhe regjisori i...

Një luftë minoritare që është bërë konsensuale

"Duhet ta kesh mendjen shumë konservatore për...

Kosova dhe Serbia në udhëkryqin gjeopolitik

- Le Monde Diplomatique-Shqip: Marrëveshja e Washingtonit...