en | fr | +

Real journalism

— making sense of the world around us

en | fr | +

Real journalism

— making sense of the world around us

3

Përse disa dijetarë të Islamit zgjedhin rrugën e gabuar

Madje, kjo është kthyer në një subjekt me peshë në gji të “fasho-sferës” në faqet e internetit dhe të rrjeteve sociale...

Latest news

Shqipërisë i mungon një e majtë sociale

Përmes një interviste të rrallë, ish-ministrja e Punëve të Jashtme të Shqipërisë rikthehet për publikun ku...

Pasionet evropiane për pavarësinë e Greqisë

« Kush e mban mend sot emocionin e ngjallur nga emri i Greqisë nga 1821 në 1829? »,...

Stomatologjia e pabarazisë sociale

Në vitin 1970, një dentist i ri nga qyteza Autun,i frymëzuar nga ngjarjet e Majit ‘68,...

Must read

You might also likeRELATED
Recommended to you

Beteja gjeopolitike rreth 5G

Në vitin 1994, kur Huawei ishte...

Psikiatri, koha e jelekëve shtrëngues

Zakonisht janë dy dyer përballë njëra...