en | fr | +

Real journalism

— making sense of the world around us

en | fr | +

Real journalism

— making sense of the world around us

Frëngjisht

Francë. Paris. Botimi origjinal i Le Monde diplomatique, selia qendrore.
1 avenue Stephen-Pichon, 75013 Paris.
Tirazhi: 180,000 kopje
Webfaqja: www.monde-diplomatique.fr

Luksemburg. Shtojcë mujore në Tageblatt, 44 rue du Canal, 4050 Esch-sur-Alzette.
Tirazhi: 30,000 kopje

Anglisht

Britani e Madhe dhe bota anglishtfolëse. Mujore në formatin e shtypur në gazeta të përzgjedhura. Botim numerik.
Tirazhi: 5,000 kopje.
Webfaqja: www.mondediplo.com

Gjermanisht

Gjermani. Mujore dhe shtojcë mujore e së përditshmes Die tageszeitung, Friedrichstraße 21, 10969 Berlin.
Tirazhi: 80 000 kopje.
Webfaqja: www.monde-diplomatique.de

Zvicër. Shtojcë mujore (në gjermanisht) e javores WochenZeitung, Hardturmstrasse 66, 8031 Cyrih.
Tirazhi: 20 000 kopje.
Webfaqja: www.woz.ch/lmd/aktuell

Hindi

Indi. Shtojcë e mujores Hard News, 145 Gautam Nagar, New Delhi — 110049, Indi.
Tirazhi: 40 000 kopje.

Arabisht

Tunizi. Botimi në gjuhën arabe botohet nga « Nouvelles Presses » në Tunizi.
47, rue lac Léman – les berges du lac I – 1053 Tuniz.
Tirazhi: 12 000 kopje
Webfaqja: www.editionarabediplo.com

Bullgarisht

Bullgari. Botohet në format numerik dhe si shtojcë dymujore e së përditshmes Duma, botuar nga Les Amis du Monde diplomatique EOOD (Vestnik Duma), ul. Positano Nº 20a, Sofje 1000.
Tirazhi: 6 000 kopje.
Webfaqja: www.bg.mondediplo.co

Koreanisht

Koreja e Jugut. Mujore botuar nga Le Monde Korea, 3F, 5, Sapyeong-Daero, 18-Gil, Seocho-gu, Seul, Kore.
Tirazhi: 5 000 kopje.
Webfaqja: www.ilemonde.com

Spanjisht

Argjentinë. Mujore e botuar nga Cono Sur du Monde diplomatique. Av. Córdoba 827, 12º A, C1054AAH, Ciudad de Buenos Aires.
Tirazhi: 26 700 kopje.
Webfaqja: www.eldiplo.org

Bolivi. Mujore e botuar nga Le Monde diplomatique – Bolivia, avenida 20 de Octubre, 2651 edificio mediterraneo, 10 b, La Paz-Bolivia
Tirazhi: 5 000 kopje.

Kili. Mujore e botuar nga Aún Creemos en los Sueños SA, San Antonio 434 local 14 Santiago.
Tirazhi: 10 000 kopje.
Webfaqja: www.lemondediplomatique.cl

Kolumbi. Mujore e botuar nga Colombia Tebeo Comunicaciones SA, Avenida 19, n° 4-20, Of 902, Bogota.
Tirazhi: 6 000 kopje.

Spanjë. Mujore e botuar nga Ediciones Cybermonde SL, Aparisi et Guijarro 5-2º., 46003 Valenci.
Tirazhi: 30 000 kopje.
Webfaqja: www.monde-diplomatique.es

Esperanto

Botim numerik botuar në Kuba dhe në Francë nga Groupe Unesco në Narbonia ; Fonto Gazela, FR-11360 Embres-et-Castelmaure.
Webfaqja: www.eo.mondediplo.com

Finlandisht

Finlandë. Mujore e botuar në bashkëpunim me gazetën ruse Novaja Gazeta nga grupi Into Kustanos, Meritullinkatu 21, 00560 Helsinki.
Tirazhi: 10 000 deri 15 000 kopje.
Webfaqja: www.mondediplo.fi

Greqisht

Greqi. Shtojcë javore e së përditshmes Avgi, Agiou Konstantinou 12, 10431 Athinë.
Tirazhi: 10 000 kopje.
Webfaqja: www.monde-diplomatique.gr

Qipro. Shtojcë mujore e së përditshmes Politis, Vassiliou Vourgaroktonou 8, 1010 Nikozi.
Tirazhi: 13 000 kopje.

Hungarisht

Hungari. Botim numerik nga Közép-Európai Fejlesztési Egyesület, Múzeum u. 7. Kossuth Klub, Budapest, Hungari.
Webfaqja: www.magyardiplo.hu

Italisht

Itali. Shtojcë mujore e së përditshmes il manifesto, via Angelo Bargoni 8, 00153 Romë.
Tirazhi: 49 000 kopje.
Webfaqja: www.ilmanifesto.it/edizione-pdf/le-monde-diplomatique/

Japonisht

Japoni. Botim numerik i shoqatës së Monde diplomatique – Botimi japonez, Nakano 1-28-12, Nakano-Ku, Tokyo, Japoni.
Webfaja: www.diplo.jp

Kurde

Gjermani. Mujore e botuar nga shtëpia botuese Rûpel Multimedia GmbH, Ernst-Gnoss-Straße 140219, Düsseldorf, Gjermani.
Webfaqja: www.diplo-kurdi.com

Norvegjisht

Norvegji. Mujore e botuar në Norvegji dhe e shpërndarë po ashtu në Suedi, Finlandë dhe Danimarkë nga shoqëria Le Monde diplomatique Norge AS, Postboks 33 Grefsen, 0409 Oslo.
Tirazhi: 25 000 kopje
Webfaqja: www.lmd.no

Persisht

Iran. Botim numerik nga shoqata Perséphonie sans frontières në Paris dhe në Teheran.
Webfaqja: ir.mondediplo.com

Polonisht

Poloni. Mujore e Fondacionit Fundacja Instytut Wydawniczy « Ksiazka i Prasa » (Editions Livre et Presse), ul. Twarda 60, V00-818 Varshavë.
Tirazhi: 10 000 kopje.
Webfaqja: www.monde-diplomatique.pl

Portugalisht

Portugali. Mujore e botuar nga Cooperativa Outro Modo, Rua Febo Moniz, nº 13, R/C, 1150-152 Lisbonë.
Tirazhi: 4000 kopje.
Webfaqja: www.pt.mondediplo.com

Brazil. Mujore e botuar nga Palavra Livre, Rua Araujo 124 2° andar, Sao Paulo, SP 01220-020.
Tirazhi: 30 000 kopje.
Webfaqja: www.diplomatique.org.br

Rusisht

Rusi. Botim numerik botuar nga shoqata Le Monde diplomatique russe, Kakhovka 9-1-176, 113303, Moskë, Rusi.
Webfaqja: ru.mondediplo.com

Serbisht

Serbi. Shtojcë mujore e javores Nedeljnik.
Tirazhi: 20 000 kopje.
Webfaqja: www.nedeljnik.rs

Turqisht

Turqi. Shtojcë mujore e së përditshmes Cumhuriyet. Shoqëria Yeni Gün Haber Ajansı Basın ve Yayıncılık Anonim Şirketi, selia Prof Nurettin Öktem Sok. No: 2 Şişli, Stamboll, Turqi.
Tirazhi: 50 000 kopje.
Webfaqja: www.cumhuriyet.com.tr