en | fr | +

Real journalism

— making sense of the world around us

en | fr | +

Real journalism

— making sense of the world around us

16

Rilindja Kinematografike

HONEYLAND Që nga shfaqja e tij, dokumentari i Tamara Kotevska dhe Ljubomir Stefanov nuk ndalon të jetë temë...

Latest news

Shqipërisë i mungon një e majtë sociale

Përmes një interviste të rrallë, ish-ministrja e Punëve të Jashtme të Shqipërisë rikthehet për publikun ku...

Pasionet evropiane për pavarësinë e Greqisë

« Kush e mban mend sot emocionin e ngjallur nga emri i Greqisë nga 1821 në 1829? »,...

Stomatologjia e pabarazisë sociale

Në vitin 1970, një dentist i ri nga qyteza Autun,i frymëzuar nga ngjarjet e Majit ‘68,...

Must read

You might also likeRELATED
Recommended to you

“Bisha me thundrën e plasaritur”

Françisko Franko nuk ka asnjë dëshirë të...

Rikthimi i diplomacisë transatlantike në Ballkan

Fitorja e të zgjedhurit President Biden...

Epoka e financave autoritare

Në mëngjesin e 24 qershorit 2016,...