en | fr | +

Real journalism

— making sense of the world around us

en | fr | +

Real journalism

— making sense of the world around us

9

Si shpiket një gjuhë?

 Të paktë janë kandidatët e zonës « Schengen » që e dinë se ky emër i përket një fshati luksemburkez, në mes të...

Latest news

Shqipërisë i mungon një e majtë sociale

Përmes një interviste të rrallë, ish-ministrja e Punëve të Jashtme të Shqipërisë rikthehet për publikun ku...

Demokracia e (pa)mundur latino-amerikane

Në vitin 2010, Alain Rouquié, një nga njohësit më të mirë të Amerikës Latine në Francë,...

Trazira lufte në Emiratet e Bashkuara Arabe

Shkurt 2019. Avionët reaktivë kalojnë nëpër qiellin e pastër të Emirateve të Bashkuara Arabe, një shtet...

Must read

You might also likeRELATED
Recommended to you

Nafta, marrëveshja dhe mosmarrëveshjet

21 prilli 2020 do të mbetet...

Midis zhgënjimit shoqëror dhe manipulimit të pushtetit

Para pak kohësh, mijëra protestues dolën...

Bëjeni buzëqeshjen profesionin tuaj

«Qëndro drejt!»,« buzēqesh »,« krihu pērsēri...