en | fr | +

Real journalism

— making sense of the world around us

en | fr | +

Real journalism

— making sense of the world around us

1

Qorrsokaku i politikave identitare

Më 25 maj 2020 çështja racore u rishfaq papritmas në qendër të aktualitetit kur imazhet e vrasjes së George Floyd, të...

Epoka e financave autoritare

Në mëngjesin e 24 qershorit 2016, bota zbuloi se në pyetjen: "A duhet që Mbretëria e Bashkuar të mbetet anëtare e...

A ishte Gjermania lindore antisemite?

Antisemitizmi zë një vend të veçantë në debatin mbi racizmin dhe ksenofobinë që trazon Gjermaninë. Jehona e saj nganjëherë lëshon zë...

Latest news

« Nxënësit duhet të ndahen në ishuj »

Personalisht, gjithmonë kam dhënë diktime për detyrë. Është një moment vërtetë i lezetshëm. Fëmijët janë jashtëzakonisht...

Në kufirin greko-turk, epiqendër tensionesh

Ishull i vogël në kufijtë lindorë të Greqisë, Kastellórizo pothuajse prek Turqinë. Koha kalon ngadalë në...

Trajnimi sipas stilit amerikan për drejtuesit kinezë

Si shpjegohen performancat spektakolare të Kinës, gjatë rrugës për t'u bërë një superfuqi në kërkimin shkencor,...

Must read

You might also likeRELATED
Recommended to you

Një Brexit për asgjë?

Vendimi britanik për t'u larguar nga...

Shteti i cirkut për pak bukë

- Si i vlerësoni masat ekonomike të...

Deri në fundin e radhës së botës…

Arti i prestigjiatorit është ta drejtojë...