en | fr | +

Real journalism

— making sense of the world around us

en | fr | +

Real journalism

— making sense of the world around us

impressum

Botues: Instituti për Politika Sociale “Musine Kokalari”, Prishtinë (Kosovë)
Drejtor: Belgzim Kamberi
Kryeredaktor: Ardit Rada
Redaksia: Leart Kola, Shkodran Hoti, Joleza Koka, Resul Resulaj
Përkthimi: Lemane Muriqi, Nerimane Kamberi, Bora Deda, Belgzim Kamberi
Layout Design: Josif Xhemali

Adresat: Instituti për Politika Sociale “Musine Kokalari”, Rruga “Luan Haradinaj”, 7/5 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës / Instituti i Studimeve Sociale dhe Humane, Bulevardi ‘Gjergj Fishta’ pranë Ekspozitës, Kulla 2, Tirana 1000, Albania

Website: www.lemondediplomatique.al

E-mail: [email protected]

Botimi fillestar i « Le Monde Diplomatique » në gjuhën shqipe është mbështetur nga Zyra Zvicerane për Bashkëpunim (SDC) në Kosovë