en | fr | +

Real journalism

— making sense of the world around us

en | fr | +

Real journalism

— making sense of the world around us

2

Demokracia e (pa)mundur latino-amerikane

Në vitin 2010, Alain Rouquié, një nga njohësit më të mirë të Amerikës Latine në Francë, botoi një vepër kushtuar rajonit,...

Trazira lufte në Emiratet e Bashkuara Arabe

Shkurt 2019. Avionët reaktivë kalojnë nëpër qiellin e pastër të Emirateve të Bashkuara Arabe, një shtet i vogël federal ndodhur midis...

Nafta, atraksioni i ri i parqeve natyrore afrikane

S’mbetet shumë për t’u bërë për të ndaluar buliminë e kompanive të naftës. Në Afrikë, 71% e hapësirave natyrore të listuara...

Latest news

Shqipërisë i mungon një e majtë sociale

Përmes një interviste të rrallë, ish-ministrja e Punëve të Jashtme të Shqipërisë rikthehet për publikun ku...

Demokracia e (pa)mundur latino-amerikane

Në vitin 2010, Alain Rouquié, një nga njohësit më të mirë të Amerikës Latine në Francë,...

Trazira lufte në Emiratet e Bashkuara Arabe

Shkurt 2019. Avionët reaktivë kalojnë nëpër qiellin e pastër të Emirateve të Bashkuara Arabe, një shtet...

Must read

You might also likeRELATED
Recommended to you

Prej Algjerisë në Sudan, përgjigjet ndaj “pranverës arabe”

Sizmologët e njohin mirë këtë fenomen:...

Vallja e shpatave midis Iranit dhe Shteteve të Bashkuara

Sikurse në versionin arkaik të dyluftimit...

Polonia nuk heq dorë nga qymyri i saj

Në vitin 2018, Polonia nxori 63.4...