en | fr | +

Real journalism

— making sense of the world around us

en | fr | +

Real journalism

— making sense of the world around us

3

Në kufirin greko-turk, epiqendër tensionesh

Ishull i vogël në kufijtë lindorë të Greqisë, Kastellórizo pothuajse prek Turqinë. Koha kalon ngadalë në këtë fshat unik, të vendosur...

Miasma dhe vajzat

Deodorantë, tretje për pastrim të gojës, peceta sanitare aromatike, "detoks vaginal" ... Arsenali në dispozicion të grave për ta larguar erën...

Midis identitarizimit të fesë dhe fetarizimit të identitetit

Reagimet e shumta kundër Ambasadorit të Republikës së Kosovës në Francë pasi që shpërndau në Twitter një artikull gazete që satirizon...

Latest news

« Nxënësit duhet të ndahen në ishuj »

Personalisht, gjithmonë kam dhënë diktime për detyrë. Është një moment vërtetë i lezetshëm. Fëmijët janë jashtëzakonisht...

Në kufirin greko-turk, epiqendër tensionesh

Ishull i vogël në kufijtë lindorë të Greqisë, Kastellórizo pothuajse prek Turqinë. Koha kalon ngadalë në...

Trajnimi sipas stilit amerikan për drejtuesit kinezë

Si shpjegohen performancat spektakolare të Kinës, gjatë rrugës për t'u bërë një superfuqi në kërkimin shkencor,...

Must read

You might also likeRELATED
Recommended to you

Kryeministri i pafuqishëm i marrëveshjes së madhe me Serbinë?

« Është koha të bashkohemi për të ardhmen...

“Jiko sekinin” i neoliberalizmit japonez

Kur z.Imai Noriaki ishte marrë peng...

Shtypja në emër të meritokracisë

Emërimi i Sinbad Sonkit për të...