en | fr | +

Real journalism

— making sense of the world around us

en | fr | +

Real journalism

— making sense of the world around us

1

(Pa)drejtësia ndërkombëtare dhe narracioni i (pa)mundur i luftës çlirimtare

- Si e komentoni reagimin dominues të opinionit publik në Kosovë në aktakuzat e para nga Dhomat​ e Specializuara kundër ish-krerëve të...

Patatja e nxehtë e dialogut me Serbinë

Ndonëse në Kosovë vijon numërimi i votave, kjo, në thelb, nuk do ta ndryshojë rezultatin përfundimtar të zgjedhjeve të parakohshme parlamentare...

Latest news

Shqipërisë i mungon një e majtë sociale

Përmes një interviste të rrallë, ish-ministrja e Punëve të Jashtme të Shqipërisë rikthehet për publikun ku...

Pasionet evropiane për pavarësinë e Greqisë

« Kush e mban mend sot emocionin e ngjallur nga emri i Greqisë nga 1821 në 1829? »,...

Stomatologjia e pabarazisë sociale

Në vitin 1970, një dentist i ri nga qyteza Autun,i frymëzuar nga ngjarjet e Majit ‘68,...

Must read

You might also likeRELATED
Recommended to you

Shqipërimi i “Le monde diplomatique”

  « Le Monde Diplomatique »...

Fluturimet e pëllumbave

Pablo Pikaso i thoshte gazetës Libération:...

E ardhmja e pezulluar e Rojavës

Që nga 9 tetori 2019, ushtria...