Janar 2020

12

Shqipëri, Krimi i oligarkisë; Shqipëri, pena e kundërthënies; Kosovë, shpopullimi në paqe; Ballkan, Mini-schengen; Ballkan, 10 filmat më të mirë; Serbi, revizionizmi si politikë shtetërore, kriza e regjimit iranian; ShBA, drejtësia amerikane e rimbursimeve; Liban, rrënjët ekonomike të protestës; Kinë dhe ShBA, lufta tregëtare; Iran dhe Irak, tre muaj protesta; Kili dhe Feancë, popujt në rrugë; Luksemburg, si shpiket një gjuhë;